Week 11

Ervaring

Het was een hectische week met veel klusjes, maar ook een gezellige week vanwege de iziquiz. Deze week hadden we een borrel met een quiz via google meet. Dus ik heb mijn collega’s zeker beter leren kennen. De vragenlijst is ook tot een afronding gekomen en ik heb nog wat videobewerking gedaan.

Competenties

Ik vond het lastig de visie te vinden die in de opdracht aangegeven werd voor het maken van een video. Ik had het anders in mijn hoofd, het is uiteindelijk goed gelukt. Ook bleek het een low budget video te moeten zijn, dus mocht het heel simpel blijven. Hier merkte ik de verschillende levels in hoe uitgebreid iets gemaakt moet worden. De video zal ik hier laten zien:

De vragenlijst is deze week ook goed afgerond. Na het veel nagekeken te hebben en vele controles is hij af gekomen. Ik heb besloten één vragenlijst uit te zetten in plaats van twee, wat ik eerst van plan was, omdat ik me wil focussen wat mensen fijn vinden in webshops die ze gebruiken. Deze informatie kan ik juist vinden in de webshops die mensen regelmatig gebruiken. De deelnemers kunnen aan het begin aangeven wat hun favoriete webwinkel is en hier de vragenlijst over invullen.

Je kunt de enquête hier lezen:

Als u wilt mag u hem ook invullen. Dit kan hier:

Uitdagingen

Ik merk dat ik niet zo snel werk als dat bij de opdrachten staat aangegeven. Hierdoor doe ik er gauw iets langer over en lever ik het te laat in. Ik werk wel zo snel als ik kan naar mijn gevoel. Ik ga hier zeker actie voor ondernemen en aangeven dat ik er langer over doe. Daarnaast wil ik vragen hoe zij iets doen, zodat ik mijn werktempo kan verbeteren. Dus dit is iets wat ik zeker nog ga bespreken.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl