Week 12

Planning

Ik ben heel blij eindelijk mijn enquête uitgezet te kunnen hebben. Echter heeft het wel veel tijd gekost om te maken, hierdoor loop ik wat uit met mijn planning. Ik had een 2 weken speling in de planning, deze kon ik nu goed gebruiken, maar toch wordt het nu wat krapper. Ik heb mijn planning wel goed aangepast en ik ga er van uit dat het zeker gaat lukken mijn eigen project af te hebben voor de eindpresentatie op 25 juni.

Waar ik achter ben gekomen is, dat de leiding meer durven te pakken wel goed nodig is om de planning na te kunnen streven. Maar aangezien je de rol van een stagiair bent, durf ik de leiding niet altijd te pakken. Dit is zeker een ontwikkelingspunt waar ik aan wil werken.

Ervaring

Deze week was mijn stagebegeleider met vakantie, dus ik moest wat zelfstandiger werken. Echter kon ik al mijn vragen kwijt bij mijn andere collega’s dus dat is heel fijn. Daarnaast moest ik heel zelfstandig werken op de dagen dat ze vrij waren. Ik heb toen vooral gewerkt aan mijn persoonlijke opdracht. Ik ben toen bezig geweest met het onderzoeken van andere webshops. Deze webshops heb ik uitgekozen op dat ze veel verkopen en de meer grafische webshops, die goed hun design te pakken hebben. Ik zal hieronder weergeven wat ik tot nu toe onderzocht heb.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl