Week 17

Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest met het afmaken van de webshop. Ik wilde hem aan het einde van de week af hebben, zodat ik volgende week kan besteden aan ‘de puntjes op de i’ te zetten. Dit blijkt aardig door werken te zijn, maar het is gelukt. Er waren een aantal pagina’s waar ik nog niet aan gedacht had om te maken, maar heb ik ook nog voor elkaar gekregen. Tijdens het bouwen van de webshop ben ik erachter gekomen, dat er meer pagina’s nodig zijn dan dat je eerst gedacht had. Gelukkig maakt het voor de gebruiksvriendelijkheid niet altijd uit als er een paar pagina’s ontbreken. Ik heb de webshop zo uitgebreid mogelijk gemaakt in de tijd die over is. Zoals een pagina met alle accessoires ontbreekt nog en de merken zijn niet uitgewerkt. Echter heeft dit geen invloed op de gebruiksvriendelijkheid, wat toch mijn uiteindelijk doel is.

Kantoor deze week was een obstakel, toen mijn auto er ineens mee ophield. Hierdoor moest ik toch thuis werken waardoor ik een dag kantoor mistte. Dat is nu wel een voordeel met corona, ondanks je met vervoer wordt belemmerd te vertrekken, kan je gewoon aan het werk, want daar zijn we nu op ingesteld. Dit is wel een grote verbetering vind ik zelf, waar je vaker gebruik van kunt maken.

Obstakels

Deze week liep ik een aantal keer tegen een obstakel aan, namelijk het vinden van de juiste shutterstock foto’s. Het vinden van het juiste beeldmateriaal blijf ik lastig vinden en dit zal ook blijven. Dit omdat de foto’s eigenlijk niet realistische weergave zijn van de werkelijkheid, waardoor je eindeloos zoekt naar het juiste beeld.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl