Week 7

Ik heb deze week het formulier voor evaluatie gegeven aan Remco, alleen heeft hij hier nog geen tijd voor gehad, dus die komt eraan.

Evaluatie

De vragenlijst heb ik na het onderzoek nog aardig aangepast. Ik heb er dieper over nagedacht en ik ben zo op een betere vragenlijst gekomen. Ik dacht nu wel anders na over de vragen dan voorheen. Toen bedacht ik zomaar wat. Ik merk nu wel dat het onderzoeken van wie je doelgroep is en wat je precies wilt, geholpen heeft in wat ik wil weten en hoe ik hier achter ga komen. De definitieve versie zal volgende week te zien zijn, als hij opgestuurd en helemaal af is. Hij moet nog even nagekeken worden, maar ik zal hem hier vast laten zien.

Bedrijf

Onderling tussen collega’s krijg ik ook steeds meer gesprekken. Ook persoonlijke gesprekken, wat de stage sfeer toch positief beïnvloed. Thuis werkend krijg je weinig mee van de sfeer en is het meer zwart witte communicatie over de chat. Het helpt daarom om af en toe even een gesprekje over een ander onderwerp te hebben met een collega.

Werkzaamheden

Ik heb me deze week veel bezig gehouden met het vervormen van een bestaande video. Er moest een video van portrait naar landscape omgedraaid worden en dit heb ik voor elkaar gekregen. Ik vond dit een challenge, omdat ik moest werken in een after Effects document van iemand anders. Dit is lastig, omdat de structuur voor mij niet goed duidelijk was en ik daarom goed moest uitzoeken hoe de bestanden in het document verwerkt waren. Daarnaast waren niet alle bestanden bij elkaar opgeslagen dus moest ik de documenten doorzoeken om ze te vinden. Dus wat ik gemerkt heb bij deze opdracht is dat het lastig is verder te werken in een bestaand document, omdat vaak iedereen andere structuren vormt.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl