Week 3

Reflectie

Afgelopen week lag de werkdruk wat hoger. Ik moest volop gaan meedraaien en ik kreeg veel taken op een dag. Eerst leek dit lastig, aangezien ik er in week 2 erg lang deed over de taken. Maar in week 3 merkte ik dat ik steeds sneller te werk ging, ook werd de feedback steeds positiever. Vaak deed ik het in ene keer goed, waar ik hiervoor vaak iets moest verbeteren.

Deze week ontwikkelde ik op het gebied van collegiaal zijn. Ik kreeg meer contact met de content afdeling en er was op vrijdag een borrel om te vieren dat een groot project afgerond is. Aan het begin merkte ik wat miscommunicatie tussen de collega’s waardoor ik bijna de opdracht te laat inleverde. Gelukkig was het voor mij geen probleem en loste ze het samen op. Vervolgens waren de door mij gegeven ideeën goed opgevat en wilde ze het later toepassen.

Een probleem waar ik meerdere keren tegen aan liep was dat de foto’s niet scherp genoeg waren. De foto’s werden aangeleverd door de content afdeling, en die kregen het weer van de klanten. Het probleem is alleen dat de foto’s op maat gemaakt moeten worden, en je vaak niet de keus hebt een andere foto te pakken. Hierdoor ben ik dan vaak bezig met het veranderen van het achtergrond en de foto zo soepel mogelijk aan te passen, zodat het zo scherp mogelijk eruit komt. Zoals bij deze foto.

Het was een protret foto van een meisje en deze moest naar landscape.

Vaardigheden

Photoshop zag ik eerst als een groot struikelblok, maar dit begint te veranderen. Ik wordt er steeds handiger mee door de vele achtergronden te creëren in afbeeldingen. Ook begon ik deze week met werken op de websites van klanten. Dit voelde wel officieel en spannend, omdat het niet fout mag gaan.

Een grote uitdaging voor mij was het maken van een video. Er werd aan mij gevraagd een animatie video te maken voor een klant, dit vind ik wat lastiger, omdat ik weinig inspiratie heb hierbij. Het is echter wel gelukt en wat extra om hulp vragen blijkt ook niet verkeerd te zijn.

Dit zijn de 2 ideeën die ik had bedacht als concept. Het is kort uitgewerkt om er een beeld van te geven.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl