Week 6

Competities

De stageweek verliep soepel. Ik ben bezig geweest met het maken van de vragenlijst, om de doelgroep beter te kunnen onderzoeken. Ik heb voor mijzelf op een rijtje gezet wat mijn doel is, wie de doelgroep precies is en hoe ik hier achter wil gaan komen. Ik kwam er achter door dit te doen, beter mijn vragen kan focussen als ik die maak.

Het bedrijf

Deze week heb ik deelgenomen aan een meeting tussen de vormgevers. Dit vond ik erg leuk om bij te zijn, omdat je dan mee kan overleggen. Ook kan je je idee├źn delen en te horen krijgen waarom dit juist wel nuttig is of juist niet. Je kan op deze manier meer meedenken en zien hoe het gaat tussen collega’s in een bedrijf. Dit wordt een wekelijkse meeting, dus ik zal wekelijkst mee kunnen praten tussen de vormgevers.

Daarnaast heb ik deelgenomen aan een vergadering met een klant op kantoor. Dit vond ik een erg leuke ervaring. Het was anders dan ik me had voorgesteld, en daarom nog leuker het een keer meegemaakt te hebben. De vergadering was aardig informeel en meer een gesprek dan een hele serieuze vergadering. De reden die ze gaven was, omdat de klanten die binnen komen vaak wat jonger zijn, omdat jongere medewerkers wat meer verstand hebben van hun online afdeling. Daarnaast is het makkelijker met deze mensen te communiceren, omdat dan de drempel lager ligt.

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl