Week 8

Ervaring

De week verliep soepel en hectisch tegelijk. De week was erg druk door de stage en AMX planning. Ik heb een week lang daarom erg hard gewerkt, maar niet zonder resultaat want het is me gelukt. De AMX week viel reuze mee waardoor ik veel tijd erom heen vrij had waardoor ik stage er goed mee kon combineren. De AMX week had lange pauzes van 2 uur en we waren iedere dag eerder klaar dan de planning aangaf. Daarnaast heb ik in de weekenden nog door kunnen werken aan stage waardoor ik beide goed af heb kunnen ronden. Izicontent vond het niet erg dat ik ook school had en achteraf hebben ze ook aangegeven dat het goed verlopen is die week.

Het bedrijf

Het was erg fijn dat Izicontent heel flexibel is en dat ze er geen moeite mee hadden dat ik een drukke planning had die week. De samenwerking verliep goed en ik had een paar leuke gesprekken met collega’s. Daarnaast heb ik iemand van de content afdeling benaderd om met mij naar de vragenlijst te kijken.

Competenties

Er was een grote opdracht die gedaan moest worden. De opdracht bestond uit delen en was opgesplitst in 3 dagen. Echter had ik dit verkeerd begrepen en heb ik alles in 1 dag al gemaakt. Dit vonden ze natuurlijk niet erg, maar voor jezelf leg je de lat dan wel hoog om het af te krijgen in een dag. Gelukkig is te snel werken beter dan te langzaam. Daarnaast was ik benieuwd naar hoe Remco mijn feedback formulier in zou vullen. En omdat hij deze nog niet af had, heb ik een meeting geregeld. Ik vond zelf het initiatief nemen om een meeting in te plannen spannend, maar ik ben wel blij dat ik dit gedaan heb. Daarom gaan we maandag om 10:00 in bespreking over het feedback formulier.

Wat beelden die ik deze week opgemaakt heb:

Lindsay Jongste

Lindsay.j@live.nl